TiPS Futiskerho

blockimage

HUOMIO!

TiPS FUTISKERHOJEN TOIMINTA ON TOISTAISEKSI TAUOLLA KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI!

Lisätietoja TÄÄLTÄ

Futiskerho

… on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jalkapallosta.

Futiskerho on oiva paikka päästä tutustumaan jalkapalloon ja sen perusteisiin, ilman sitoutumista joukkuetoimintaan, ja vielä senkin jälkeen, kun on ylittänyt futisleikkisiän.

Futiskerho ovat maksuttomia.

Futiskerho 2020 / Pojat

Huomio! Tikkurilan urheilutalon (Trio Sport Center) lattia on huonossa kunnossa. Harjoittelu ko. tilassa ei ole turvallista, joten poikien futiskerho siirtyy.
Uudet päivät, kellonajat ja paikat alla.

Kytöpuiston koulu

Peltoniemenkuja 3, 01360 Vantaa

MAANANTAISIN, ajanjaksolle 16.03.2020-24.05.2020
Klo 16:30-17:45

–

Ilolan koulu

Epinkoskentie 5, 01390 Vantaa

PERJANTAISIN, ajanjaksolle 16.03.2020-24.05.2020
Klo 16:30-18:00

–

Ohjaajat: Mark Baskov

Omat varusteet

Sisäpelikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit, liikuntaan sopiva vaatetus ja vesipullo. Lisäksi oma pallo olisi hyvä.

Lisätietoja TiPS:n ja Sporttia kaikille ry:n järjestämästä poikien futiskerhosta Mira Putkoselta
mira.putkonen(a)tips.fi / 0400 423 447

Futiskerho 2020 / Tytöt

Jokiniemen koulu

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa (valkoinen rakennus)

KESKIVIIKKOISIN, ajanjaksolle 04.09.2019-27.05.2020
Klo 16:30-17:30

Ohjaaja: Isabel Bachour

Omat varusteet

Lisätietoja TiPS:n ja Sporttia kaikille ry:n järjestämästä tyttöjen futiskerhosta Emma Järviseltä
emma.jarvinen(a)tips.fi / 050 470 3227

Mikä Sporttia kaikille on?

Sporttia kaikille -toiminnan kantava ajatus on: Liikunnan mahdollisuus kuuluu kaikille!

Sporttia kaikille ry sai alkunsa vuonna 2011. Alussa toimintaa rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö hankkeena, jonka tavoitteena oli tukea ja edistää monikulttuurista liikunnan harrastamista. Hanke laajensi vantaalaisten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia tarjoamalla edullista tai maksutonta, kaikille avointa toimintaa matalalla kynnyksellä.

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut, nuorisopalvelut ja monikulttuurisuustyö, vantaalaiset liikuntajärjestöt ja monikulttuuriset liikuntajärjestöt muodostavat toiminnan vahvan verkoston, jolla myös edistetään syrjäytymisvaarassa olevien, erityisesti lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Hankkeessa luotu verkostomainen toimintamalli edistää ja auttaa ylläpitämään urheiluseurojen ja monikulttuuristen yhdistysten välistä yhteistyötä. Jotta tämä valtava monen vuoden menestyksekäs työ ei valuisi hukkaan ja toimintaa voitaisiin kehittää lisää tulevaisuudessa, perustettiin Sporttia Kaikille ry vuonna 2017.

Lue lisää Sporttia kaikille -kotisivuilta.

Terveystalo
Aktia