Futisleikkis ja Perhefutis / Tikkurila

blockimage

TiPS Aktia Futisleikkis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita.

Futisleikkis on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

TiPS Aktia Perhefutis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Perhefutiksessa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Futisleikkiksessä sekä Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa päätoiminen lasten valmentaja (LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B) Juha Kiviharju.

Huomioittehan, että ilmoittautuneet ohjataan toiseen ryhmään, mikäli ko. ryhmään tulee liian vähän ilmoittautumisia.

Lisätietoa toiminnoista saat Juha Kiviharjulta 050 346 5240.

Futisleikkis, kesä 2019

Futisleikkistä järjestetään neljässä ryhmässä jotka toimivat maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Jokaiseen ryhmään ilmoittaudutaan erikseen.
  • Maanantaisin klo 18-19 Aktia-kenttä, Talkootie 37. Tekonurmi.
  • Torstaisin klo 18-19 Aktia-kenttä. Talkootie 37. Tekonurmi.
  • Sunnuntaisin klo 10-11 Aktia-kenttä. Talkootie 37. Tekonurmi.
Ilmoittaudu sopivaan ryhmään alta.

Perhefutis, kesä 2019

Ohjelma

Futisleikkiksessä käydään liikunta- ja palloleikkien kautta läpi seuraavia teemoja:

• Pallon kuljetus ja juokseminen
  • Syöttö ja hyppy