UEFA Pro valmentaja Aavo Sarap Tikkurilan Palloseuraan!

Tikkurilan Palloseura vahvistaa juniorivalmennusta ja on solminut valmennussopimuksen Aavo Sarapin kanssa.

Aavo on viimeisen 7 vuoden ajan luotsannut menestyksekkäästi IF Sibbo-Vargarnassa valmennuspäällikön tehtävissä. Jalkapallouran alkuajoilta löytyy pelaajana Viron mestaruus ja mm. valmennustehtäviä FC Floran sekä JK Tallinna Kalev seurasta. UEFA Pro koulutuksen lisäksi Aavo on suorittanut viimeisimpänä ajantasaiset täydennyskoulutukset WFA/FCE organisaatiossa.

WFA Basic Course Nutrition, Recovery & Performance
WFA Basic Course Football Tactics
WFA Advanced Course Football Braining
WFA Basic Course Football Technique Training
WFA Basic Course Football Braining
WFA Coach Education Course
WFA Advanced Course Football Periodisation

Tikkurilan Palloseurassa Aavo ottaa vastuulleen P10 ja P11 -ikäluokkien akatemioiden vastuuvalmentajan pestin sekä toimii Fortum Tutorina. Fortum Tutorin tehtävä on tukea U12 ja nuorempien valmentajia ja edistää laadukkaan valmennustoiminnan leviämistä juniorijalkapalloilussa.

Aavo aloittaa tehtävässä 1.11.2020

Tervetuloa Tikkurilaan!

Sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020

Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020 Peltolan koululla, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: Sääntömääräiset asiat, kevätkokouksesta syyskokoukselle esitetty tekonurmen kehityshanke sekä muut asiat. Tervetuloa! TiPS

Lue lisää »

Tyttöjen ilmainen futis-starttikurssi

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan! Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457 Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. sunnuntaisin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​