Roosa Ariyon kausi ohi loukkaantumisen vuoksi

Naisten edustusjoukkueen kapteenin ja maalitykin Roosa Ariyon kausi on ohi, akillesjännevamman vuoksi.

Ariyo kärsi loukkaantumisensa Kansallisen Liigan ottelussa JyPK:iä vastaan. Ennen loukkaantumista, Ariyo ehti heilutella maaliverkkoa kuudessa ottelussa peräti kuusi kertaa.

TiPS liikuntaleiri syyslomaviikolla!

Tikkurilan Palloseura järjestää syyslomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään syyslomalla 12.10-16.10 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.