Naiset matkaavat Kansallisen Liigan kuudennella kierroksella Jyväskylään JyPK:n vieraaksi

Naisten edustusjoukkueen matka Kansallisessa Liigassa jatkuu tulevana lauantaina, Jyväskylässä JyPK:n isännöidessä TiPS:iä klo 16 alkavassa ottelussa.

TiPS:n alkukausi on ollut todella vahva. Viiden pelatun kierroksen jälkeen joukkue majailee sarjan kakkospaikalla, tasapisteissä sarjakärki HJK:n kanssa. Pisteitä TiPS:llä sekä HJK:lla on kummallakin kasassa 11, HJK kuitenkin maalieronsa turvin pitää sarjan kärkipaikkaa hallussaan. Viidestä ottelusta TiPS:n saldona on kolme voittoa, sekä kaksi tasapeliä. Viimeisimmässä ottelussa vihreäpaidat kaatoivat Vantaan Derbyssä PK-35 Vantaan lukemin 0-2. TiPS:n tehokkaimpana pelaaja alkukauden osalta jatkaa vahvasti läpi kauden esiintynyt Roosa Ariyo, joka on viidessä pelaamassaan ottelussa iskenyt kolme täysosumaa.

Lauantain isäntäjoukkue JyPK, lähtee kuudennen kierroksen otteluunsa sarjan yhdeksänneltä sijalta. Jyväskyläläisjoukkueen alkukausi on ollut haastava, viidestä pelaamastaan ottelustaan se on onnistunut raapimaan vain yhden täyden pistepotin voiton. Edellisellä kierroksella JyPK vieraili FC Hongan vieraana Espoossa, jossa se taipui tiukan taistelun jälkeen Hongalle luvuin 2-1. JyPK:n suurin ongelma alkukauden osalta on ehkäpä ollut joukkueen puolustuspelaaminen. Viidessä ottelussa JyPK:ille on tehty peräti 15 maalia, TiPS:n sama lukema ollessa kaksi. JyPK on kuitenkin osoittanut pelaamissaan otteluissaan, että palasten loksahtaessa kohilleen se on alati vaarallinen joukkue. Joukkueesta löytyy usealta pelaajalta runsaasti kokemusta liigatasolta.

JyPK – TiPS ottelu pyörähtää käyntiin lauantaina 18.7 Harjun stadionilla klo 16. Ottelu on jälleen tuttuun tyyliin katseltavissa Ruutu + palvelun kautta, jossa lähetys starttaa klo 15.50.

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​