TIPS HAKEE PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA

Tikkurilan Palloseura etsii päätoimista valmentajaa.

Toimenkuvaan kuuluu valmennuslinjan ja Smartfootball metodin mukaisen opetusohjelman toteuttaminen. Smartfootball ja TiPS yhteistyöhön voit tutustua täältä: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2019/04/02/smartfootball-metodi-salou-ja-tikkurilan-palloseuran-yhteistyohon/

TiPS valmentajille tarjotaan Smartfootball -koulutus, ammattitaitoinen ja kehittyvä työympäristö, hyvät olosuhteet, motivoituneet pelaajat, säännöllinen koulutus ja tuki seuran toimesta, kilpailukykyinen korvaus ja mahdollisuus kehittyä uralla.

Hakemuksessa on hyvä mainita:

– valmentajan nimi ja yhteystiedot
– valmentajatausta: valmennuskoulutus ja – kokemus
– muu koulutus – ja osaaminen liikunnanalalta
– tavoitteesi valmentajana
– valmennusfilosofiasi lyhyesti
– korvauspyyntö
– valmennustehtävät ja ikäluokat, joista olet kiinnostunut.

Liitä hakemukseesi lisäksi toivomus, haluaisitko toimia vastuuvalmentajana vai apuvalmentajana, kilpa vai haaste/ harrastejoukkueessa ja kerro myös, minkä ikäisiä pelaajia valmentaisit mieluiten.

Lähetäthän työhakemuksen 31.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tapio.rostedt@tips.fi

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
Tikkurilan Palloseura ry
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa

TiPS liikuntaleiri syyslomaviikolla!

Tikkurilan Palloseura järjestää syyslomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään syyslomalla 12.10-16.10 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.