Rami Prusila Tikkurilan Palloseuran liikuntakoordinaattoriksi!

26-vuotias liikunnan ja urheilun intohimoinen toimija Rami Prusila aloittaa TiPS:n liikuntakoordinaattorina 3.8.2020.

Vuonna 2019 Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi (AMK) valmistunut Prusila on toiminut urallaan useissa eri työtehtävissä urheilun saralla. Kokemusta löytyy mm. juniori -ja koulutustoimikunnan puheenjohtajana Loimijoki Golf RY:stä, sekä testaajana ja valmentajana Eerikkilän urheiluopistosta, jossa Prusilan pääpainoalue oli nuorten jalkapallo -sekä salibandyjoukkueiden testaaminen, ohjaaminen sekä valmentaminen.

Vahvan työtaustan lisäksi Prusila vakuutti monipuolisen lajitaustan sekä seurakokemuksensa ansiosta.

Vapaa-ajallaan urheilun suurkuluttajaksi itseään tituleeraava Prusila lähetti seuraavanlaiset terveiset TiPS:n seurayhteisölle:

-Morjes! Olen Rami, Tikkurilan Palloseuran tuore vahvistus! Aloitan elokuussa TiPSin liikuntakoordinaattorina ja odotan jo suurella innolla, että pääsen antamaan oman panokseni suomalaisen jalkapallon sekä TiPSin hyväksi. Jalkapallo on aina ollut suuressa roolissa omassa elämässä ja on upeaa, että pääsen nyt työskentelemään arvostetussa seurassa jalkapallon parissa. Lyhyestä virsi kaunis, hyvää kesän jatkoa ja nähdään futiskentillä!

Lämpimästi tervetuloa Tikkurilan Palloseuran organisaatioon, Rami!

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.