Kauden 2020 ensimmäinen Vantaan Derby huomenna 10.7 Myyrmäen Stadionilla!

Naisten matka Kansallisessa Liigassa jatkuu huomenna, kauden ensimmäisellä paikalliskamppailulla PK-35 Vantaa:ta vastaan. TiPS lähtee huomiseen derbyyn pelattuaan edellisellä kierroksella 1-1 tasapelin PK-35 Hki:n kanssa.

Kansallista Liigaa on nyt takana neljä täyttä kierrosta, jonka jäljiltä TiPS löytyy sarjataulukosta sijalta kolme. Tasapisteissä sarjan toisella ja ensimmäisellä sijalla majailee HJK, sekä sarjakärki PK-35 Hki, parempien maalierojen turvin. Neljästä pelatusta ottelusta TiPS:llä on kasassa kaksi voittoa, sekä kaksi tasapeliä. Tehtyjä maaleja vihreäpaidoilla on neljän pelatun ottelun jälkeen kasassa viisi, päästettyjä vain kaksi. Tehokkaimpina maalareina TiPS:ltä ovat toimineet Roosa Ariyo sekä Nora Lehto, kun kummallakin on kasassa kaksi täysosumaa. Kansallisen Liigan syöttöpörssin kärkipaikkaa pitää hallussaan TiPS:n Elli-Noora Kainulainen, jolla on kasassa kolme syöttöä.

 

PK-35 Vantaa lähtee huomiseen paikalliskamppailuun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Neljän pelatun kierroksen jälkeen PK:lla on saldona yksi voitto, yksi tasapeli, sekä kaksi tappiota. Edellisellä kierroksella PK-35 Vantaa pelasi kotonaan maalittoman tasapelin HJK:n kanssa. PK-35 Vantaan riveistä löytyy laajalti ratkaisukykyä, joukkueen tehokkaimpana pelaajana alkukauden osalta on toiminut Netta Koso, jolla on niin ikään kasassa kaksi täysosumaa.

 

Kauden ensimmäinen Vantaan Derby starttaa huomenna Myyrmäen Stadionilla klo 19.00. Ottelu on nähtävissä myös jälleen Ruutu + palvelun kautta, jossa lähetys starttaa klo 18.50.

TiPS liikuntaleiri syyslomaviikolla!

Tikkurilan Palloseura järjestää syyslomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään syyslomalla 12.10-16.10 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!