Viisi TiPS-pelaajaa TU19-maajoukkueen mukana Portugalissa

Tyttöjen U19-tyttöjen maajoukkue leireili Portugalissa pelaten siellä kaksi voitokasta peliä. Ensin kaatui Tshekki maalein 4-2 (1-1) ja toisessa ottelussa Portugali lukemin 2-0 (2-0).

TiPS-pelaajia mukana oli viisi. Leirillä Suomea edustivat TiPS naisten edustusjoukkueen pelaajista Nora Lehto, Emmi Siren, Oona Siren, Jenna Topra ja Joanna Tynnilä.

Portugalin leiri oli osa maajoukkueen valmistautumista 4.-15.4. Kroatiassa pelattavaan EM-jatkokarsintaturnaukseen.