TiPS aloitti uuteen kauteen valmistautumisen leirillä Kisakallion urheiluopistolla

TiPS aloitti uuteen kauteen valmistautumisen leirillä Kisakallion urheiluopistolla

TiPS naisten edustusjoukkue on aloittanut valmistautumisen liigakauteen 2020. Joukkue aloitti harjoittelun maanantaina 11.1. Viime viikonloppuna pidettiin joukkueen ensimmäinen leiri Kisakallion urheiluopistolla, missä ohjelmassa oli mm. erilaisia testejä, pallollisia harjoituksia ja oheisohjelmaa. Myös Huuhkajien Suomi-Liechstenstein maaottelun seuraaminen mahtui luonnollisesti mukaan perjantai-illan ohjelmaan.

Naisten edustusjoukkueen vetovastuun on nyt ottanut uusi valmennusryhmä, jota vetää päävalmentaja Pauliina Miettinen. Kisakallion leirillä päävalmentajan tukena olivat Emma Tillander ja tulevan kauden valmennustiimiin kuuluva joukkueen pelaajat erinomaisesti aiemmilta vuosilta tunteva Esa Isokääntä.

TiPS pelaa seuraavat viralliset ottelunsa tammi-helmikuussa, kun se kohtaa Naisten Suomen Cupin lohkovaiheessa HJK:n ja FC KTP:n. Pelipäivät varmistuvat lähiaikoina.

TiPS lähtee liigakauteen 2020 pelaajarungolla, joka koostuu pitkälti kahdella edellisellä kaudella tikkurilalaisia edustaneista nuorista ja erittäin nälkäisistä pelaajista. Kaudelle 2020 joukkueeseen liittyy muutamia uusia pelaajia, joten sopimusuutisia kannattaa seurata tarkasti.

Soppariuutisia luvassa lähipäivinä.