Pauliina Miettinen TiPS naisten päävalmentajaksi kaudelle 2020

Naisten Liigassa tällä hetkellä mitaleista kamppailevan Tikkurilan Palloseuran päävalmentaja kaudella 2020 on Pauliina Miettinen. Hän aloittaa tehtävässään 1.12.2019. Miettisen apuna toimii Emma Tillander. Valmennustiimiä vahvistetaan vielä myöhemmin.

  • – Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Pauliina Miettisen tulevan kauden Naisten joukkueen päävalmentajaksi. Pauliina pääsee jatkamaan Petteri Kaijasillan rakentamaa hienoa tarinaa. Tämä on seuran seuraava suunniteltu askel, jota olemme viime kuukausina pitkään pohtineet. Nyt jatkamme tulevan kauden rakentamista Pauliinan ja Jouko Harjunpään johdolla. Uskomme vahvasti, että Pauliina saa tuotua joukkueeseen tarvittavaa uutta energiaa ja saadaan vietyä toiminta seuraavalle tasolle, kertoo Tikkurilan Palloseuran toiminnanjohtaja Tapio Rostedt.

Päätoimenaan liikunnan ja terveystiedon opettajana Nurmijärvellä toimiva ”Pade” Miettinen on suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu nimi. Maajoukkueessa hän on esiintynyt sekä maalivahtina että topparina. Hän on lisäksi peliuransa eri vaiheissa pelannut kaikilla pelipaikoilla. Suomen mestaruuden Miettinen on pelaajana voittanut HJK:ssa ja KontU:ssa.

Oman pelaajauransa jälkeen Pade on valmentanut mm. PK-35 Vantaan tuplamestariksi (Suomen mestaruus ja Suomen Cupin voitto) vuosina 2011 ja 2012. Hän johdatti joukkueensa myös kahtena vuotena naisten Mestarien liigan pudotuspeleihin.  Yhdysvalloissa Miettinen on valmentanut päävalmentajana FC Sky Blueta. Joukkueessa pelasivat tuolloin mm. Carli Lloyd ja Christie Pearce (Rampone). Kakkosvalmentajana hän valmensi Florida State Universityssä.  

Padella on vahvan pelaajauran lisäksi näyttöä pelaajien kehittämisestä ja liigatason joukkueen valmentamisesta. Peliuransa aikana hän suoritti Yhdysvalloissa luokanopettajan opinnot ja opiskeli lisäksi urheilupsykologiaa. Vahva ja laaja-alainen pedagoginen osaaminen sekä opetusalalta hankittu kokemus näkyy hänen valmennuksessaan ja käytännön työssä pelaajien kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

  • – Olen tosi onnellinen siitä, että pääsen valmentamaan TiPSiä. Olen seurannut joukkueen kehitystä ja nuorten pelaajien edistymistä ja kasvua Petteri Kaijasillan valmennuksessa. Nostan hattua sille työlle, jota Tikkurilassa on tehty vuosien varrella. Toivon itse pystyväni tuomaan harjoitteluun jotain uusia ulottuvuuksia ja vahvistamaan pelaajia entistä kovempiin kansainvälisiinkin haasteisiin. Hyppään suuriin saappaisiin uudessa valmennuspestissä, toteaa Pauliina Miettinen naisten edustusjoukkueen pelaajille järjestetyssä tutustumistilaisuudessa.

TiPSin naisten liigajoukkuetta on viime ja tällä kaudella valmentanut Petteri Kaijasilta. Kaijasilta tuntee nykyisen nuoren naisten edustusjoukkueen erittäin hyvin, sillä osaa pelaajista hän on valmentanut jo aivan juniorivuosista alkaen.

Tällä kaudella TiPS on pelannut vahvasti ja yllättänyt monet ennakkoarvailut. Naisten liigan runkosarjaa on nyt jäljellä vain kaksi kierrosta, ja TiPS on sarjassa vahvasti kolmantena. Runkosarjan jälkeen pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen yläloppusarja, eli tällä liigakaudella on jaossa pisteitä vielä seitsemästä kamppailusta. Kaikki runkosarjassa saavutetut pisteet seuraavat mukana yläloppusarjaan, joten jokaisella pelillä on nyt merkitystä.

  • – Joukkue on pelannut erinomaista tappiotonta syyskierrosta, 7 ottelusta 5 voittoa ja 2 tasapeliä. Ja kun vielä huomioi sen, että joukkue on sarjan selvästi nuorin, voi saavutusta pitää kovana. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin seuraaviin peleihin, toteaa päävalmentaja Petteri Kaijasilta runkosarjan viimeisten kierrosten edellä.

Kaijasillalla ja hänen apunaan toimivilla valmennustiimillä on tiukka parikuukautinen edessä. Nuoren joukkueen erinomainen vireystila täytyy saada säilytettyä, jolloin tähtäimessä oleva mitalisija realisoituisi kauden päätöskierroksella 19.10.

  • – Yksi aikakausi tulee nyt kauden jälkeen päätökseen, ja toinen taas alkaa uuden valmennuksen alla suunnitellusti. Pauliina Miettisen mukaantulo on todella hieno uutinen, ja jätän tehtäväni kauden päätteeksi erittäin tyytyväisenä ja kiitollisena. Olen saanut valmentajana näiltä pelaajilta ja joukkueen tukijoilta paljon. Tämä jengi on ottanut valtavia askeleita eteenpäin jokaisena vuotena, ja uusi osaava valmennus Pauliinan johdolla tuo varmasti positiivista uutta väriä ja osaamista pelaajien arkeen. Nyt jatketaan joukkueen kanssa tämä kausi loppuun mahtavien panoksellisten pelien kanssa, ja pyritään jatkamaan positiivista trendiä seuraavissa otteluissa, kertoo Kaijasilta ajatuksiaan ja tuntojaan liigakauden kääntyessä kohti ratkaisukierroksia.

Tikkurila BearIT Cup 2021

Tikkurila BearIT Cup tulee jälleen! Viime vuonna jopa 100 joukkuetta kerännyt turnaus pelataan tulevana keväänä Tikkurilan Urheilupuistossa 24.4.-25.4.2021. Turnaus on suunnattu seuraaville ikäluokille:  Pojat 2014-2015,

Lue lisää »

Kauden 2020 palkitut

Tikkurilan Palloseura palkitsee perinteisesti menneen kauden menestyneet sekä esimerkilliset pelaajat sekä toimijat. Jokaisesta joukkueesta palkitaan vuoden junioripelaaja sekä fair play pelaaja. Palkintojen luovutus tapahtuu tänä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​