TiPS-FC Honka su 14.4. klo 16.00

TiPS-FC Honka su 14.4. klo 16.00

 

Naisten Liigassa palataan takaisin arkeen maaottelutauon jälkeen, kun liigassa pelataan tulevan viikonloppuna yhtä otteluparia lukuun ottamatta täysi kierros. Sunnuntaina Tikkurilassa kohtaavat TiPS ja FC Honka pelaavat kumpainenkin jo kauden kolmannen ottelunsa.

Tikkurilalaisista oli maajoukkuetauon aikana TU19-maajoukkueen mukana EM-jatkokarsintaturnauksessa Belgiassa kuusi pelaajaa; Emmi Siren, Oona Siren, Joanna Tynnilä, Ronja Isokääntä, Jenna Topra ja Eerika Hämäläinen. Hongan pelaajista maajoukkuetauolla oli Naisten A-maajoukkueen mukana Elli Pikkujämsä. Lisäksi TU19-majun mukana olivat Dana Leskinen, Nana Yang ja Aino Vuorinen.

TiPS aloitti liigakauden kotikentällä 1-1 tasurilla Åland Unitedia vastaan. Toisella kierroksella joukkue hävisi vieraskentällä HJK:lle maalein 2-1. Honka puolestaan aloitti sarjan vieraissa kukistaen KuPS:in lukemin 0-1. Toisella kierroksella oululainen ONS saapui Espooseen vain todetakseen Hongan voittavan pelin 2-1. Ennen sunnuntaista ottelua siis kotijoukkue TiPS:illä 1 piste, Hongalla 6 pistettä.

– Tikkurilaan saapuu uudistunut Honka. On mielenkiintoista nähdä, miten joukkue pelaa uuden valmentajan alaisuudessa. He ovat avanneet kautensa kahdella voitolla, joten kovassa vireessä ovat. Me olemme kuitenkin valmistautuneet otteluun hyvin, ja kentällä nähdäänkin sunnuntaina iskukykyinen vihreä, joka tulee pelaamaan värikästä ja rohkeaa futista, ennakoi TiPS Naisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta sunnuntain ottelua.

Voisiko futisfani itselleen toivoa parempaa ohjelmaa sunnuntain vaalipäivän iltapäivään? Ei varmasti, ja siksi toivotammekin kaikki tervetulleiksi Tikkurilaan sunnuntaina klo 16.00. Otteluliput 5 euroa, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Ottelutapahtumassa mukana myös TiPS T2004, joka hoitaa pallotyttöjen tehtävät ja pitää ottelutapahtumassa buffaa, jonka tuotto menee lyhentämättömänä kyseiselle juniori-ikäluokalle.

Tervetuloa!