Neljä uutta pelaajasopimusta TiPS Naisten Liigajoukkueessa

TiPS on solminut neljä uutta pelaajasopimusta kaudelle 2019

 

TiPS on solminut neljä uutta pelaajasopimusta kaudelle 2019. Marraskuussa Uruguayssa U17-tyttöjen MM-kisoissakin Suomea edustanut nelikko Emmi Siren, Oona Siren, Jenna Topra ja Joanna Tynnillä jatkavat tikkurilalaisjoukkueessa myös ensi kaudella.


Emmi SIREN (s. 2001)

Laitapuolustajana ja topparina pelaava Emmi Siren jatkaa TiPS:issä ensi liigakaudella. Koko ikänsä tikkurilalaisia edustaneelle Emmille päättynyt kausi oli ensimmäinen Naisten liigassa. Maalintekoon Emmi pääsi kolme kertaa. Emmi kuului myös marraskuussa Uruguayssa U17-tyttöjen MM-turnaukseen osallistuneeseen maajoukkueeseen.

– Nopea ja taitava puolustaja, joka avaa ja rakentaa peliä fiksusti ja monipuolisesti, vaikea 1v1 ohitettava ja erinomainen viimeistelijä boksissa, kuvailee päävalmentaja Petteri Kaijasilta Emmin vahvuuksia.


Oona SIREN (s. 2001)

Keskikenttäpelaaja Oona Siren jatkaa TiPS Naisissa kaudella 2019. Koko ikänsä TiPS:iä edustanut Oona viimeisteli päättyneellä liigakaudella neljä maalia. Oona kuului myös marraskuussa Uruguayssa U17-tyttöjen MM-turnaukseen osallistuneeseen maajoukkueeseen.

– Oona on taitava ja monipuolinen hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Hänen pelikäsityksensä ja pelinopeutensa on korkea. Lisäksi Oona rakentaa älykkäästi joukkueelle maalipaikkoja, toteaa päävalmentaja Kaijasilta Oonan vahvuuksista.

– Odotan jo innolla ensi kautta. Viime kaudella nähtiin jo missä asioissa pärjättiin liigassa ja mitä asioita vielä pitäisi kehittää. Nyt parennetaan niitä kehitettäviä asioita ja uskon, että ensi kaudella saadaan hyvä vire jo heti ekoihin peleihin, kuvailee Oona Siren ensi kauden odotuksiaan.


Jenna TOPRA (s. 2001)

Hyökkääjä Jenna Topra on sopinut TiPS:in kanssa sopimuksen kaudesta 2019. Kaudella 2018 alun perin KOPSE-lähtöinen Jenna viimeisteli kaksi liigamaalia. Hän kuului myös marraskuussa Uruguayssa U17-tyttöjen MM-turnaukseen osallistuneeseen maajoukkueeseen.

– Jekku on vahva ja pelirohkea fyysinen hyökkääjä, väsymätön taistelija ja päämäärätietoinen maalintekijä, haastaa rohkeasti ja hakeutuu maalipaikoille aktiivisesti, toteaa päävalmentaja pelaajan vahvuuksista.


Joanna TYNNILÄ (s. 2001)

Toppari Joanna Tynnilä jatkaa TiPS Naisissa myös kaudella 2019. VJS-kasvatti kuului myös marraskuussa Uruguayssa U17-tyttöjen MM-turnaukseen osallistuneeseen maajoukkueeseen.

– Joanna on puolustuslinja Chief. Erinomaisen pelinäkemyksen omaava molempijalkainen toppari, joka lukee ennakoiden tilanteita kuin avointa kirjaa. Joannan vahvuutena on myös monipuolinen pelinavaus, toteaa päävalmentaja Kaijasilta.

– Tavoitteena on saada pisteitä kaikilta liigan joukkueilta ja sitä kautta päästä ylempään loppusarjaan. Odotan että ensi kaudella pystymme kääntämään tiukkoja pelejä voitoiksi, kertoo Joanna ensi kauden odotuksistaan.


TiPS:in sopimuspelaajat Naisten liigassa 2019:

Melanie Azodo

Laura Kölhi

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Jenna Topra

Joanna Tynnilä

Soo Adekwagh

 

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!