TiPS ja Great Solution yhteistyössä

Great Solution Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka toimialana  ovat hyvinvointipalvelut, Cambridge-valmennus ja taloushallinnon palvelut. Yhdistämällä ammattitaitomme muodostamme vahvan tiimin, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä, yksilöllistä, joustavaa ja ihmisläheistä palvelua. Ystävällisyys, luotettavuus ja tehokkuus ovat toimintamme keskiössä. Liikutamme palveluitamme myös asiakkaiden luo. Hyvinvointipalveluihimme kuuluvat mm. Cambridge-valmennus, ravintoneuvonta, klassinen-, urheilu-, trigger- ja kuumakivihieronta. Kanssamme voit löytää hyvän olon, ylläpitää sitä ja tehdä hyvinvoinnista elämäntavan.

BUSMO jatkaa TiPSin kumppanina

Busmo ja TiPS yhteistyösopimukseen. Kaikki TiPS pelimatkat Busmon busseilla. Tilausajot, hääajot, polttariajot ja muut kuljetukset Katso lisää www.busmo.fi tai kysy info@busmo.fi Toimisto: 0400 488 008 Tilausajo

YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!