Miesten Edustus – Kausarihaaste 2018

”Hei sinä TiPSiläinen

Vantaa tarvitsee hyvää futista pelaavan joukkueen Palloliiton sarjoihin! Sinä TiPSiläinen voit isosti auttaa tässä!

Mitä korkeammalle tasolle saamme tikkurilalaisen joukkueen, TiPS:n, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on saada olosuhteita parannettua jalkapallolle Tikkurilassa, josta hyödymme me kaikki futaajat.

Olemme tehneet Miesten edustusjoukkueen kanssa määrätietoista työtä olosuhteiden parantamiseksi Tikkurilassa, emmekä lepää laakereilla, vaan rakennamme joukkuetta, joka pelaa rakkaudesta lajiin, ja joka tulee olemaan taloudellisesti terveellä pohjalla.

Haluamme myös, että alueemme juniorit saavat hyvän ponnahduslaudan edarimme kautta myös isommille kentille, joka on tulevaisuuden tavoitteenamme. Uskomme vahvasti, että pärjäämme tulevana kautena ja viihdyt ottelutapahtumissamme.

Kun vielä muutama kausi sitten pelasimme Nelosessa, ja erääseenkiin otteluumme oli saapunut noin 600 silmäparia, niin tänä kesänä laitetaan tämä ennätys yhdessä rikki! Sinä olet todella iso apu tässä rakennustyössä, kun saavut otteluihimme paikalle ja hankit Miesten edustusjoukkueen KANNATUSKAUSIKORTIN.

Liity ihmeessä tähän kausarihaasteeseen ja laitetaan 200 kausaria rikki! Tilaa kausarimme TÄÄLTÄ.

Kemissä myytiin 3000 kausaria! Se on kova juttu! Otetaan sieltä hieman mallia.

Futis on parasta paikan päällä! TiPS kaupungin ykköseksi!

TiPS Miehet”